POŠTNINA

Do 13. ure naročeni izdelki bodo odposlani najkasneje dva delovna dneva po naročilu (določila glede dostave veljajo, če je blago na zalogi). Za naročnikovo potrditev se šteje potrjen mail postavitve besedila, ki ga dobi na vpogled na svoj naslov.
Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, ker blago ne bo na razpolago, bo o tem nemudoma obvestil kupca. Naročeni izdelki bodo dostavljeni z navadno dostavo, odvisno od izbire kupca. Stroški dostave se obračunajo po ceniku dostave.
V primeru, ko ponudnik pravočasno odpravi naročene izdelke, ni odgovoren za prekoračen rok dostave pogodbenega izvajalca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je uporabnik navedel ob registraciji ali naročilu. Če ob času dostave nikogar ni na naslovu, dostavljalec pusti obvestilo o prispeli pošiljki. Z obvestilom lahko prevzamete pošiljko na naslovu dostavljalca oziroma se dogovorite za ponovno dostavo.

Cenik dostave

DRŽAVADOSTAVNA SLUŽBASTROŠEKČAS DOSTAVEBREZPLAČNA DOSTAVA
SlovenijaPošta Slovenije3 EUR1-2 dniZA NAKUP NAD 50 EUR
SlovenijaDPD4 EUR1-2 dniZA NAKUP NAD 50 EUR
HrvaškaDPD10 EUR2-6 dniZA NAKUP NAD 80 EUR
Avstrija, NemčijaDPD50 EUR2,6 dni**ZA NAKUP NAD 1000 EUR
Ostale države EU*DPD15 EUR3-8 dni*ZA NAKUP NAD 1500 EUR

*BELGIUM, LUXEMBURG,NETHERLANDS, DENMARK, CZECH REPUBLIC, SLOVAKIA, FRANCE, HUNGARY, POLAND, UNITED KINGDOM, LITHUANIA, ESTONIA, LATVIA, ROMUNIA, FINLAND, SPAIN, SWEDEN, GREECE, IRELAND, PORTUGAL, BULGARIA, ITALY

 

** TIME THAT THE PARCEL SERVICE NEEDS TO DELIVER THE PACKAGE